میوه | Fruit

اولین چیزی که ما در زمان تهیه تمشک به دنبال آن هستیم، طعم و مزه عالی آن است. تمامی درختچه های تمشک ما از روشهای تکثیر طبیعی استفاده می کنند و هرگز تحت اصلاح ژنتیکی قرار نگرفته و کاملا بصورت طبیعی رشد می یابند. اکنون وقت تبدیل شکوفه به دانه سبز تمشک است.

ما همواره به منظور دستیابی به یک محصول اُرگانیک و درجه یک، دست در دست طبیعت، به رشد و تکثیر درختچه های تمشک بصورت طبیعی و بدون اصلاح ژنتیکی ادامه خواهیم داد.

با گذر زمان تمامی شکوفه ها تبدیل به دانه می شوند و بدین ترتیب خوشه ای با دانه های سبز رنگ تشکیل می شود.

استفاده درخت تمشک از نور خورشید موجب تغییر رنگ دانه های سبز به قرمز می شود.

حال وقت آن شده تا دانه های سبز تمشک به رنگ قرمز آراسته شوند، آن هم به لطف تابش نور خورشید و شرایط محیطی…

چندی نمی گذرد که دانه های قرمز به رنگ مشکی تغییر رنگ داده و اکنون تمشک ها آماده برداشت محصول هستند. البته افراد بسیاری نیز دانه های قرمز تمشک را دوست دارند و آن هم به دلیل مزه تُرش آنهاست.

در زمان کنترل کیفیت و قبل از ارسال محصول، تمشک تهیه شده باید خوش طعم، جذاب و سالم باشد تا به خوبی حمل شود و بصورت تازه به فروشگاه برسد. ما تمشک های خود را در اسرع وقت و بلافاصله پس از برداشت، به فروشگاه سپیدان تمشک ارسال می کنیم تا مطمئن شویم که تازه، رسیده و خوشمزه به دست شما مشتریان و مصرف کنندگان عزیز می رسد.

جای آن دارد که بگوییم موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی شهرستان سپیدان این امکان را فراهم می آورد که هم خاک و هم درخت تمشک از آفات مربوطه دور نگه داشته شود و همین آب و هوای ناب، باعث رشد درختچه های تمشک در این منطقه ی بسیار زیبا شده است.