خواص تمشک طبیعی

EN

مروری بر خواص موجود در تمشک طبیعی

این میوه خوش طعم دارای خواص بی نظیری است که مصرف آن باعث تقویت عملکرد مغز، سلامت قلب، پیشگیری از ابتلا به سرطان، پیشگیری از دیابت، سلامت چشم، بهبود سیستم گوارش، سم زدایی بدن، سلامت پوست و… می گردد.

❋ تمشک طبیعی منبع ویتامین هایی نظیر K ، C و E است و همچنین سرشار از مواد معدنی بسیار مفیدی می باشد. ما در تصویر فوق که برگرفته از اطلاعات مرکز USDA آمریکا است تلاش کرده ایم تا فهرستی از ویتامین ها و مواد معدنی موجود در تمشک را به همراه مقدار آنها به صورت یک تصویر گرافیکی برای شما بازدید کنندگان محترم سایت سپیدان تمشک به نمایش بگذاریم. (جهت مشاهده تصویر در اندازه اصلی روی آن کلیک کنید)

✚ مطالعات و تحقیقات علمی نشان می دهد که مصرف تمشک برای پشتیبانی و تقویت عملکرد مغز (Supporting brain function) به دلیل خواص آنتی اکسیدانی (Antioxidant properties) و همچنین سلامت قلب و تقویت آن بسیار مفید می باشد.

✚ نتایج تحقیقات منتشر شده در Scientific Reports که روی بررسی واکنش ایمنی و تاثیرات تمشک بر روی بیماری های مزمن انجام شد، نشان داده است که این میوه دارای خاصیت ضد التهابی بوده و با افزایش رهاسازی اکسید نیتریک، به بهبود جریان خون و سلامت قلب کمک می کند.

✚ از سوی دیگر پلی فنل های موجود در تمشک نیز برای افراد مبتلا به بیماری شریان محیطی مفید بوده و با توجه به خاصیت ضد التهابی و محتوای پلی فنلی آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی را کاهش می دهد.

✚ تمشک دارای سطح بالایی از آنتی اکسیدان می باشد که با مقابله با رادیکال های آزاد به پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک می کند. نتایج تحقیقات و مطالعاتی که در مرکز جامع سرطان Ohio آمریکا انجام شد نیز نشان داده آنتوسیانین های موجود در تمشک سیاه تومور را کوچک می کنند. همچنین تمشک رشد سلول های سرطانی را متوقف کرده و به از بین رفتن سلول های سرطانی کمک می کند. علاوه بر این، تمشک سیاه منبع خوبی از فیبر (fiber) است که به طور طبیعی قند خون را تنظیم می کند.

❋ منبع: USDA National Nutrient Database

The USDA National Nutrient Database for Standard Reference is a database produced by the United States Department of Agriculture that provides the nutritional content of many generic and proprietary-branded foods.